Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stephenie Meyer nagy sikerű Twilight könyvsorozatából készült filmben James-t a gonosz vámpírt Cam Gigandet alakítja aki Bellára feni a fogát. Cam azonban az életben teljesen békés és szerető apukája kislányának. Jelenleg Christina Aguliera-val forgatja legújabb filmjét, és erre az évre már megtelt a filmes előjegyzési naptárja a sok ajánlattal.

 

Kép

A True Blood vámpíros sorozat főszereplője igencsak előtérbe került mostanság. A sorozat és a belőlük íródott könyv hazánkban is hatalmas siker lett, nemcsak a tengerentúlon. Stephen Moyer ráadásul a szerelmét is a filmsorozatnak köszönheti, mert színésztársa Anna Paquin nem csak a vásznon a szerelme már egy jó ideje a férfinak. Bill Compton a szexi vámpír szerepébe így nem esik nehézbe belebújni forgatásról forgatásra.

 

Kép

Robert Pattinson Alex Skarsgard Az Alkonyat, az Újhold és a készülő Eclipse főszereplőjéért megőrülnek a tinilányok. Robert Pattinson bárhová megy egyből rajongók hada támadja le, hogy aláírást kérjen tőle, esetleg egy közös fotót készítsen kedvencével. A fiú a Harry Potter negyedik részében tűnt fel, és ő maga sem hitte el, hogy igazi szex szimbólum válhat belőle. Amióta elindult a Twilight mánia többször szavazták meg a leghelyesebb színésznek, de ő nem tartja magát annak. A vámpíros filmek női főszereplőjével Kristen Stewarttal állítólag közelebbi viszonyt ápol mint munkakapcsolat, így naponta látnak napvilágot a pletykák az eljegyzésükről, majd szakításukról.

 

Kép

A szőke vámpír True Blood sorozat főszereplőjét, Sookie-t sem hagyja hidegen. Az Eric Northon-t alakító Alexander Skarsgard nem csak a sorozatból lehet ismerős! A helyes svéd színész Lady Gaga Paparazzi klipjében is feltűnt. A majdnem 2 méter magas sztárt tavaly a legszexisebb gonosz karakternek is kijáró díjjal is kitüntették. Nem hiába!

 

Kép

A fiatalabb korosztályból jócskán kitűnik már az 1963-as születésű Brad Pitt, de mégis az ő alakítását tartják az egyik legjobbnak ha a vérszívókról készült filmeket sorolják. Az 1994-es Interjú a vámpírral c. filmben egy arisztokratát férfit alakító Brad, vámpírtársát Tom Cruise-t simán lejátszotta a vászonról. Azóta sok más maradandó alkotást láthattunk Bradtől még, és naponta szerepel a bulvár rovatok címoldalain Angelina Jolieval és 6 gyerekükkel karöltve.

 

Kép

Sok lánynak ismerős lehet a hidrogén szőke hajú James Marsters, aki a Buffy a vámpírok réme című több évadot is megélt sorozatban játszotta Spike-ot. Buffy és Spike kapcsolata nagyon változó volt epizódról epizódra. Folyton csatáztak egymással hiszen a lány arra tette fel az életét, hogy vámpírokat öl, a fiú pedig vadászott a lányra. Szerencsére Spike megváltozott és a jó oldalra állt, de viszonyuk sok izgalmat tartogatott főleg a szexis szőke és szókimondó James miatt.

 

Kép

Melyik vámpír a leghelyesebb és a legjobb pasi? Tessék szavazni!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.