Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rob és Kristen a kulisszák mögött elárultál Oprah-nak, hogy valóban együtt vanank

2010.05.28

Az EOnline szerint az Oprah show egyik munkatársa elárulta Ted Casablanca-nak, hogy Rob és Kristen a kulisszák mögött elárultál Oprah-nak, hogy valóban együtt vanank
 Mielőtt, Robsten és a többiek felvették volna az adást, odamentek Oprah-hoz, és megbeszélték, hogy mit fog kérdezni. O elmondta, hogy muszáj kitérnie “arra a bizonyos dologra”, és Rob-nak és Kristen-nek felhívta a figyelmét, hogy megfogja kérdezni a randizós kérdést.

Robsten és az emberi elmondták, hogy nem fognak egyenes választ adni, ebben nincs semmi meglepő, így Oprah, Rob és Kristen megállapodást kötött:

Amikor megkérdezi, Rob és Kristen eltereli a témát, és O nem fogja ezt tovább fokozni. De csak egy feltétellel: tudni akarta, hogy mi az igazság.

“Nyilvánvalóan Oprah-nak meg kell kellett kérdeznie a “kérdést” de beleegyezett, hogy nem erőlteti a dolgot, ha Rob és Kristen elmondják neki a kulisszák mögött, hogy mi az igazság. Mind Rob, mind Kristen emberei, majd a Summit is merősítette, hogy Rob és Kristen együtt vannak és randiznak. száz százalék.”

“Nem voltak szuper érzelgősek, meg semmi” mondta a forrás, aki végig Rob-bal és Kristen-nel volt a show felvétele alatt.

“Kristen egy kissé kínosan érezte magát, de Rob nem. Nagyon barátságos volt, és viccelődött.”