Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szenzáció

2010.05.21

Kép

Robert mindenkit meglepett, amikor rövidre vágott frizurával jelent meg az egyik tévéshowban, aztán viccesen kijelentette, hogy azért kellett drasztikus megoldáshoz folyamodnia, mert tetves lett. A sztorinak van folytatása: a haj, amelytől a fodrász megszabadította, eltűnt!

 

„A showbiznisz legértékesebb hajszálairól beszélünk! A rajongók számíthatnak arra, hogy néhány napon belül elindul az árverés az ebay-en, és valaki kegyetlen sok pénzt fog keresni a fürtök eladásával!”

- kommentálta Rob szóvivője. Nem csodálkozunk, hiszen olyan is volt már, hogy egy-egy híresség eldobott papírzsebkendőjét, vagy kiköpött rágóját kínálták eladásra - és bizony nem kevés vevő jelentkezett!

Nekem tetszik Rob új stílusa , bár a régi is bejött . Szerintem az olyan szép és tehetséges pasiknál mint Rob nem is a haj a lényeg. Azért ez a haj mintha felfrissítette volna . Érdekes mit szól ehhez a Summit ???  (mert ugyebár tavaj , amikor 1 kicsit levágatta a haját , akkor majdnem belehaltak , mert szerintük Edwardnak minnél hosszabb hajjal kell rendelkeznie . Honnan vették ezt ? ) .

P.S. Remélem , h a haj nem kerül rossz kézbe , és olvasnak rá majd vmilyen rontást .

De lehet , h ez is csak reklám , bár Robertről ezt nem gondolnám.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Rob

(Móni, 2010.05.22 11:50)

ő sem járhat folyton ugyanolyan frizurával, mi a rossz abban, h megnyiratkozott? ja és a forgatásig megnő. v. húznak rá parókát, nekik ez nem negy ügy)))