Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Túlérzékeny az Alkonyat sztárja

2010.05.27

Kristen Stewart amerikai színésznő szerepel az amerikai ELLE magazin júniusi címlapján. Az Alkonyat-filmek 20 éves sztárja beszélt nemlétező magánéletéről, és azt is megmagyarázta miért néz ki mindig úgy, mint aki pokolba kivánja az egész sztárságot.

„A múltkor is valaki kopogott a hotelszobám ajtaján, és tüzet kért. Majd megjegyezte, hogy egyébként nagy rajongóm. Én meg szóhoz sem jutottam: honnan tudta egyáltalán, hogy melyik szobában vagyok? Hihetetlen, hogy mennyire képtelenség elmenekülni és egyedül lenni egy kicsit."

Az interjúban felmerült a nyilvánosság előtti szereplés is, és Kristen így reagált: „Ez egy elég vicces dolog. Amikor például színpadra lépek, hogy átvegyek egy díjat, akkor azt hiszik, hogy ideges, esetlen vagyok, és kényelmetlenül érzem magam a bőrömben - az is vagyok -, de ezek rossz kifejezések erre. Az emberek azt is mondják, hogy szerencsétlenül viselkedem a vörös szőnyegen, pedig csak arról van szó, hogy utálom, ha kiabálnak velem. A szó szoros értelmében néha vissza kell fognom magam, nehogy sírva fakadjak. Ez egyszerűen pszichikai reakció arra az energiára, amit rám zúdítottak".

Kép