Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Film készül a Vampire Academys - ből

2010.07.17

Többet szeretnél megtanulni a morákról  - a jelenlegi vámpírokról , akiknek nem szükséges sok vér,  és a strigákról– a vámpírok legrosszabb fajáról, és szintén a dampyrokról– a fálig ember, félig vámpír lényekről? Akkor ez a hír neked való. A Company Preger Entertainment megkapta a jogot a regények  képernyőverziójához «Academy Vampires».

Az első regényt 2007-ben adták ki. Ebben  Rose Hathaway ,  17 éves dampyr és barátnője Lissa kalandjai találhatóak . Lissa mora. Montana sűrű erdeiben, amiket idegen szemektől rejtettek el, Szent Vlagyimir Academiában tanulnak együtt — ez egy afféle vámpír Hogvarts ,  ahol a tini vérszívókból nevelnek fel nagykorú tagokat a mora társadalomnak, varázslatban szerzett elhaladó gyakorlatban. Mellesleg,  az olyan főszereplők , akik dolgoznak az  Académiában , szintén részt vesznek a cselekményben.  Rose az egyik tanárába szeret bele,  Dmitrij Belikovba. Ebben az oktatási intézményben a regény szerzőjének a szeszélye miatt sok az orosz nevű diák és tanár.

Megvan minden alap ahhoz ,  hogy ha jó színészeket választanak , akkor a film nyugodtan konkurálhat akár a Twilight saga-val , vagy a Harry Potterel. A film rendezője pedig nem más , mint a Transformers 1 és 2 rendezője , Don Murphy . Mellesleg ő azt állítja ,  hogy az új saga nem csak a lányok , hanem a fiúk figyelmét is felkelti majd.

Richelle Mead első regénye a sorozatból «Academy vampires» 2007-ben jelent meg . Korábban mint , mint ahogy a Twilightról hallott volna. Bár ebben egy kicsit nehéz hinni, mivel Stephenie Mayer regényét 2005 őszén adták ki és azonnal az 5. pozíció lett a nemzeti legkelendőbb áruk listájában.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.